Gæstebog

Skriv et nyt indlæg til gæstebogen

 
 
 
 
 
Felter markeret med * er oblitoriske.
Din E-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.
Af sikkerhedsårsager vil vi gemme din ip adresse 3.233.232.160.
Det er muligt at dit indlæg først vil blive vist i gæstebogen, efter det er blevet gennemlæst.
Vi forbeholder os retten til at redigere, slette, eller ikke at offentliggøre indlæg.
10 indlæg.
Annie Møller Nielsen Annie Møller Nielsen skrev den 16. december 2023 kl. 15:53
Vi har haft vores pige Freya I dagpleje hos Anita og jeg kunne ikke forestille mig et bedre sted. Anita er en ildsjæl som brænder for det hun laver. Hun er omsorgsfuld og dygtig til at møde børnene der hvor de er. Det er vildt hvad Freya har lært imens hun har været hos Anita.
Da Anita er privat dagplejer kan man måske føle lidt usikkerhed i og med at man ikke har pasnings alternativ ved sygdom, men det har aldrig været noget problem. Hos Anita får man en kalender et helt år frem og vi har kunne planlægge os ud af stort set alt.
En kæmpe stor anbefaling her fra ❤️
Linea Pedersen Linea Pedersen skrev den 8. november 2023 kl. 22:32
Malte har nu afsluttet sin 2 års gang i fuglereden, dette har været en givende tid, som vi forældre ikke ville have været foruden!
Anita er en yderst kompetent dagplejer, som rummer så mange forskelligheder og behov! Anita tilrettelægger hendes hverdag, ud fra hvad børnene har brug for på den pågældende dag!
Vi er meget imponeret over, hvad Anita har formået at lære de små! Motorisk som sprogligt! Dette kræver indsats og vedholdenhed udover det sædvanlige!
Anita har bl.a. endnu engang, sendt 3 små afsted i børnehave blefri! Kæmpe skulderklap!!!
I fuglereden bliver man mødt med omsorg, tryghed, humor og en tydelig synlighed om, at børnenes forskellige behov er første prioritet!

De varmeste anbefalinger fra Viktor, Malte, Teis og Linea
Simone Simone skrev den 31. oktober 2023 kl. 20:07
Så blev det Olivias sidste dag i fuglereden.
Jeg kan varmt anbefale Anita som dagplejemor. Hun er omsorgsfuld, kærlig og rummelig. Olivia har altid elsket at komme ind til Anita hver morgen og Anita har altid stået med åbne arme og klar til at give hendes dagpleje børn en dejlig krammer. Man vil ikke fortryde at vælge fuglereden til sit barn❤️ Kæmpe anbefaling herfra og tusind tusind tak for at have passet så godt på min pige!
De kærligste hilsner,
Simone
Nadja og Søren Nadja og Søren skrev den 8. oktober 2022 kl. 14:19
Vores Carlo har nu haft sin sidste dag hos Anita. Vi har haft 2 børn i Fuglereden, og det er der en grund til 🙂
Carlo har haft en dejlig tid i Fuglereden, og vi kommer til at savne Anita meget.

Tak for din rummelighed, fleksibilitet og omsorg.

Vi giver de varmeste anbefalinger til Fuglereden.

Hilsen
Nadja, Søren, Luna og Carlo
Camilla Nyholm Hansen Camilla Nyholm Hansen skrev den 31. maj 2022 kl. 18:40
Så har Ella haft sidste dag hos Anita, efter 2 helt fantastiske år. Anita har en helt speciel plads i vores hjerter, det stykke arbejde hun gør ved ens små børn er helt fantastisk. Hendes kæmpe omsorg og ro smitter af på dem. Jeg vil vove og påstå det er det bedste vi har gjort for Ella. Hun er virkelig vokset og blevet en meget selvstændig pige og rigtigt klog og det har Anita helt sikkert en kæmpe indflydelse på! Hun fanger dem i deres højde og hjælper dem på den helt rigtige vej! Så kæmpe anbefaling fra os! Man kommer aldrig til at fortryde man valgte hende! Rummelig, omsorgsfuld, sjov og altid frisk på en god bemærkning!

Stort tak herfra. Hilsen Simon og Camilla
Uffe Uffe skrev den 22. december 2021 kl. 23:25
Vi har haft to børn i træk hos Anita. Det var et rigtigt godt valg for os, for Anita har en ro og et overskud til børnene, som har betydet meget for dem i de yngste år.
Anita er altid sød og venlig at snakke med, som har betydet meget for os som forældre.
Anita er altid velforberedt med sin kalender, når året skal planlægges, så vi fik besked i god tid om kommende begivenheder.
Selvom Anita selv er struktureret og ordentlig, har hun kunnet tage os som er en lidt mere ustruktureret og distræt familie med et smil - og ind i mellem en munter kommentar, når vi glemte flyverdragten 🙂
De fire år vi har haft børn passet hos Anita har hun sammenlagt haft 0 sygedage, så det har været helt fantastisk fint.
Vi kan varmt anbefale at få børn passet hos Anita. Det eneste problem er, at det er så svært at gå over i børnehaven, når tiden i dagpleje er udløbet 🙂
Tak for de gode år, Anita.
Nadja Nadja skrev den 28. marts 2021 kl. 16:15
Luna har lige haft sidste dag hos Anita, og vi vil så gerne anbefale hende til andre, for sikke et varmt hjem at komme hos! Luna kom fra at blive hjemmepasset til at starte hos Anita som 2,5-årig, og det er gået over al forventning - netop pga. Anitas rolige væsen samt rolige omgivelser. Hun formår virkelig at sætte sig ind i hver enkelt families behov, og vigtigst af alt, får hun børnene til at føle sig trygge og velkomne. Vi kommer til at savne Anita, og ikke mindst resten af familien.
Anette Denise Matelli Anette Denise Matelli skrev den 9. september 2020 kl. 12:32
Vi har haft vores to børn i dagpleje hos Anita - og vi har ikke en eneste dag fortrudt vores valg om Fuglereden som vores dagpleje.

Allerede den første gang vi trådte ind ad døren hos Anita til en samtale, følte vi os godt tilpas, og vi vidste, at det var her, vi gerne ville have vores ældste Mikkel i dagpleje. Vi kunne med det samme mærke, at Anita har øje for hvert af børnene og for deres behov. Alting sker på børnenes præmisser og i børnenes tempo - og med en kærlighed og omsorg, som er til at tage og føle på.

Vi har altid følt os SÅ trygge ved at aflevere vores børn hos Anita, og var de kede af at blive afleverede en dag, så sørgede Anita altid for at sende en besked efterfølgende om, hvordan det gik. Aldrig er der gået mere end to minutter efter, vi er gået, før vores børn har været glade og i leg. Ja, ofte havde de faktisk slet ikke tid til at sige farvel.

Anita er super god til at se børnene og hjælpe dem der, hvor det er nødvendigt, og til at inspirere dem til nye ting.

Tryghed, omsorg og nærvær er det vi har oplevet som værende nøgleord, og vi kan kun give Anita vores varmeste anbefalinger. Hvis du gerne vil have et sted, hvor det er børnene og deres trivsel, der står i første række, så skal du vælge Anita og Fuglereden.
Anne Bjerre Lang Anne Bjerre Lang skrev den 1. november 2017 kl. 12:42
Liam har igår haft sidste dag ved hans helt igennem fantastiske dagplejer Anita Krogh ? det var med en klump i halsen vi sagde på gensyn?? - Liam har været utrolig glad for sin plads i anitas hjem sammen med hendes fantastiske familie og kan kun VARMT anbefale hendes fantastiske fuglerede til alle de folk der søger en privat, dygtig, omsorgsfuld og engageret dagplejer i bryrup området...
Liam har både fået fysiske og psykiske helt igennem fantastiske gode minder og som han selv sagde til Anita idag
“ jeg kommer ikke mere, men jeg kommer på besøg” ?
- tak Anita for alt hvad du har givet/gjort for skønneste Liam ?

Hvis det du søger i din dagplejer er :
Omsorg, tryghed, engagement,
Trivsel,
Barnet i fokus , godt samarbejde mellem dagplejer og forældre og hjerterum så er det uden tvivl Anita Krogh man skal vælge..

Vi ser allerede frem til at Liva Louise skal starte?
Ida Poulsen Ida Poulsen skrev den 7. juli 2017 kl. 11:16
Vi valgte Anita Krogh, da vores søn skulle starte i dagpleje, og det har vi ikke et sekund fortrudt. Anita har taget rigtig godt imod os og hun sørgede for, at overgangen til dagpleje blev så god som mulig med små besøg inden opstarten. Hos Anita er der et skønt, lyst legeværelse med plads til at lege og udfolde sig. Børnene er ude hver dag enten i haven, på gåtur i byen eller i skoven, hvilket børnene nyder. Anita har øje for det enkelte barn og dets behov. Hun skaber tryghed, er kærlig, nærværende, rolig og åben. Fuglereden er et fantastisk sted at gå i dagpleje.

Tillidsskabende, udviklende og nærværende privat pasningsordning i Bryrup – Med stor erfaring og lyst til udeliv.